empty-img

Співпраця з аніматорськими компаніями

Співпраця з аніматорськими компаніями

Студія «Розважайко» завжди перебуває у творчому пошуку! Наша дружна команда кожний день шукає свіжі ідеї, безцінний досвід та корисну інформацію, а також нових клієнтів і колег. І може бути, це комусь здасться дивним, але найкращими нашими партнерами ми звикли вважати наших конкурентів. Так, так, саме інші аніматорські компанії - наші найцінніші бізнес компаньйони.
Робота в сфері розважальних послуг постійно вимагає наявності нових знань, миттєвої хватки і можливості швидкого навчання - тільки в цьому випадку реально організувати успішне і процвітаюче Event - агентство. Саме з цієї причини сьогодні серед багатьох компаній стало досить популярно об'єднуватися в так звані негласні спілки з метою взаємовигідного просування бізнесу.
Ми завжди готові поділитися зі своїми партнерами тим безцінним досвідом, який напрацювали протягом своєї діяльності. Всі організаційні моменти, питання щодо формування штату артистів, створення унікальних святкових програм і сценаріїв, а також виготовлення авторських костюмів, придбання реквізиту, ростових ляльок та інших, необхідних в роботі агентства, атрибутів - це лише мала частина інформації, яку ми люб'язно готові надати нашим партнерам. Натомість ми хочемо отримати такий же обмін досвідом, а також заручитися підтримкою у разі всяких непередбачених ситуацій.
Святкове агентство «Розважайко» відкрите для професійних аніматорів
У роботі кожного святкового агентства бувають такі періоди, коли замовлень дуже багато і самостійно впоратися з їх реалізацією не завжди можливо в силу нестачі професійних аніматорів, костюмів, сценаріїв і.т.д. А втратити своє обличчя перед клієнтом - значить погіршити репутацію і в кінцевому підсумку зовсім залишитися без замовника. Саме в таку важку трудову хвилину святкове агентство «Розважайко» поспішає на допомогу. Ми завжди готові на вигідних умовах допомогти провести той чи інший захід, знімаючи навантаження зі своїх партнерів. Така взаємодопомога - найкращий варіант, як для нас, так і для наших колег, а також клієнтів святкових агентств.
Пропонуючи таке взаємовигідне співробітництво іншим компаніям, ми в першу чергу орієнтуємося на високопрофесійному відпрацюванні замовлення, що в кінцевому підсумку позитивно вплине на нашу репутацію і репутацію наших партнерів. Адже, як відомо, задоволений клієнт ще не раз зверниться до наших послуг!

 

Поширені питання

Хто ви?

Студія Розважайко являється лідером у проведенні заходів для дітей. Для нас вік малюка не важливий, наш професіоналізм та досвід легко дозволяє адаптовуватись під різні вікові категорі. Ми спеціалізуємось в організації дитячих свят у будь-яких тематичних образах. Показником нашого успіху є безперервні замовлення та задоволені клієнти які позиціонують нас як найкращі в Луцьку.

Де ви проводите свята?

Наші аніматори працюють в Луцьку і Луцькому районі. Організація дитячого дня народження Луцьк може відбуватись в будь-якому місці: садок, школа, будинок, квартира, дача, парк, кафе, розважальний центр, тощо. Якщо Вам потрібна допомога в підборі залу, ми завжди із задоволенням порадимо кращі майданчики для проведення дитячого дня народження.

Чи потрібно платити за доїзд аніматорів?

Усі транспортні розходи в межах міста уже включені у вартість розважальної програми, тобто нічого платити не потрібно. Виїзд за межі міста обговорюються індивідуально.

Коли потрібно оплачувати свято?

Аніматор відпрацював, всі обумовлені умови виконані і тільки після цього здійснюється оплата. На перід оплачувати нічого не потрібно. Ніяких завдатків давати не потрібно, бо цим можуть скористатися аферисти.

0
0