empty-img

Співпраця з магазинами і торговими центрами

Співпраця з магазинами і торговими центрами

Студія  «Розважайко» пропонує взаємовигідне співробітництво торговим центрам, супермаркетам, розважальним комплексам та іншим магазинам на постійній основі. Ми професійно займаємося організацією та оформленням різноманітних свят, шоу програм, промо - акцій і т.д. Послугами нашого агентства користуються провідні торгові точки в Луцьку та Україні , істотно збільшуючи обсяги продажів і підвищуючи свій імідж.
У нашому штаті «Розважайко» працює велика кількість високопрофесійних і талановитих акторів, аніматорів та інших артистів, які мають багаторічний досвід роботи в даній сфері, і точно знають, як підняти настрій відвідувачам та правильно загітувати їх на покупки! У нашому розпорядженні є великий вибір костюмів, авторського реквізиту та ростових ляльок, завдяки чому розважальні програми завжди виходять найрізноманітнішими і на будь-який смак.-
Ефективний промоушен - гарантія високих продажів!
Одним з напрямків роботи наших аніматорів в торгових центрах і розважальних комплексах є промоушен. Наші артисти в оригінальні та ексклюзивні формі допоможуть створити рекламу того чи іншого магазину і товару, що посприяє збільшенню обсягів продажів і впізнанності марки. Завдяки ефективній роботі нашої команди ми допоможемо Вам виділити той чи інший товар серед великої різноманітності пропозицій, донесемо максимум корисної інформації про нього до кінцевого споживача, кваліфіковано відповімо на всі питання і в кінцевому підсумку підведемо потенційного покупця до придбання цього товару. Таке відповідальне завдання, як проведення промо - акцій не можна довіряти дилетантам, дозвольте нашим професійним артистам на найвищому рівні зробити рекламу Вашої торгової марки.
Також великою популярністю користуються послуги наших аніматорів під час проведення всіляких шоу - програм, приурочених до відкриття того чи іншого магазину а також до його Дня народження, ювілею і т.д. Сам святковий захід може проходити як на вулиці, так і в торговому залі, вестибюлі чи холі торгового центру та інших приміщеннях. Така розважальна програма задасть веселий і святковий настрій всім відвідувачам торгового комплексу та максимально налаштує їх на приємний шопінг.-

Поширені питання

Хто ви?

Студія Розважайко являється лідером у проведенні заходів для дітей. Для нас вік малюка не важливий, наш професіоналізм та досвід легко дозволяє адаптовуватись під різні вікові категорі. Ми спеціалізуємось в організації дитячих свят у будь-яких тематичних образах. Показником нашого успіху є безперервні замовлення та задоволені клієнти які позиціонують нас як найкращі в Луцьку.

Де ви проводите свята?

Наші аніматори працюють в Луцьку і Луцькому районі. Організація дитячого дня народження Луцьк може відбуватись в будь-якому місці: садок, школа, будинок, квартира, дача, парк, кафе, розважальний центр, тощо. Якщо Вам потрібна допомога в підборі залу, ми завжди із задоволенням порадимо кращі майданчики для проведення дитячого дня народження.

Чи потрібно платити за доїзд аніматорів?

Усі транспортні розходи в межах міста уже включені у вартість розважальної програми, тобто нічого платити не потрібно. Виїзд за межі міста обговорюються індивідуально.

Коли потрібно оплачувати свято?

Аніматор відпрацював, всі обумовлені умови виконані і тільки після цього здійснюється оплата. На перід оплачувати нічого не потрібно. Ніяких завдатків давати не потрібно, бо цим можуть скористатися аферисти.

0
0